Mustikkainen limediini

Kakun vaihtoehtoinen vanilja- tai sitruunapohja täytetty vaihtoehtoisella lime-tai mustikka-valkosuklaamoussella. Kuorrutus koostuu marenkivoikreemistä. Koristeena toimivat kakun päällä olevat vadelmat, mustikat, vatukat sekä rosmariinit. Kakun päällys ja reunus on koristeltu tummasuklaaganachella ja tummasuklaavalumilla. Jos et ole rosmariinin ystävä niin voimme halutessanne korvata rosmariinin toisella yrttillä, kuten sitruunamelissalla, mintun lehdillä, herneenversoilla jne. 

Jos mielessä on jokin tietynlainen täytteeseen käytettävä keksi, rouhe tai muu muutos niin laittakaa toivomuksenne lisätieto-osioon tilausvahvistuksen yhteydessä.

Hinnat koon mukaan alkaen 134 € (sis. ALV). Kakun vakiokoko on 10-12 henkilölle. Vastaanotettuanne tilausvahvistuksen toimitamme tarkan luettelon kakkuun käytettyjen ainesten sisällöstä.

Valitse variaatio:

134,00 €
Hinta sis. ALV


Jos haluat vakiokoosta poikkeavan kakun, niin olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@cakemaster.fi

AINESOSAT-kohdasta näet leipomossamme käytettyjen ainesten- ja raaka-aineiden sisällöt. Jos sinulla herää kysymyksiä, niin olethan yhteydessä sähköpostitse em. osoitteeseen.