Suklainen lammaskakku

Kakun suklaapohja täytetty aromaattisella tummasuklaamoussella. Kuorrutus koostuu marenkivoikreemistä. Koristeena toimivat sokerimassasta ja vohvelipaperista valmistetut koristeet jotka ovat myös täysin syötäviä. Halutessanne voitte itse valita omavalintaisen tekstin kakun päälle. Kyseistä tuotetta on myös mahdollista valmistaa ilman liivatetta ilmoittamalla tilausvahvistuksen lisätieto-osiossa.

Jos mielessä on jokin tietynlainentäytteeseen käytettävä keksi, rouhe tai muu muutos niin laittakaa toivomuksenne lisätieto-osioon tilausvahvistuksen yhteydessä.

Voimme valmistaa kyseistä mallia myös muilla värivaihtoehdoilla ilmoittamalla toivomuksestanne lisätieto-osiossa. Hinnat koon mukaan alkaen 168 € (sis. ALV). Kakun vakiokoko on 12-15 henkilölle. Saatuanne tilausvahvistuksen toimitamme tarkan luettelon kakkuun käytettyjen ainesten sisällöstä.Valitse variaatio:

168,00 €
Hinta sis. ALV


Jos haluat vakiokoosta poikkeavan kakun, niin olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@cakemaster.fi

AINESOSAT-kohdasta näet leipomossamme käytettyjen ainesten- ja raaka-aineiden sisällöt. Jos sinulla herää kysymyksiä, niin olethan yhteydessä sähköpostitse em. osoitteeseen.